Výroba domácího ovocného vína pomocí fermentace

Hledáte ideální osvěžující nápoj, kterým byste pohostili návštěvu během teplých letních večerů strávených na terase, nebo třeba něco, co byte mohli upíjet během opalování se na lehátku u bazénu?

Pro tyto příležitosti a mnoho dalších se skvěle hodí čím dál tím více oblíbené ovocné víno, které si teď můžete připravit i u vás doma a my vám poradíme jak na to. ... zobrazit více

Vážený zákazníku,
bohužel nastavená pravidla filtru neumožňují zobrazení žádného produktu. Může to být také tím, že někteří dodavatelé nemají zadané parametry u výrobku uvedeny a z tohoto důvodu je filtr nedokáže zobrazit, ikdyž vaše zadání splňují. Doporučujeme ve filtru ponechat je nezbytně nutné parametry.


Produkty 1 až 6 z 6

Výroba ovocného vína v přístroji Kuvings

Fermentor Kuvings nemusíte používat pouze k výrobě sýrů nebo jogurtů, skvěle vám poslouží také k přípravě osvěžujících ovocných vín, která se stanou ve vaší domácnosti hitem! Vyzkoušet můžete libovolné kombinace ovoce a alkoholu a tím si připravit právě takový nápoj, který vám bude vyhovovat nejen po chuťové stránce, ale ovlivnit také můžete obsah alkoholu v něm.

Před přípravou jakéhokoli domácího výrobku ve fermentoru celou nádobu prolijte vřelou vodou, abyste zamezili nežádoucí kontaminaci bakteriemi, a můžete se pustit do tvoření. Vyzkoušejte třeba šípkové víno, jež je plné vitamínu C, nebo se můžete dát originální cestou a připravit nápoj z tropického ovoce, jakým jsou třeba manga, ananasy nebo papája.

Při samotné výrobě pak necháte rozpustit cukr ve slabé pálence, která má ideálně okolo 20% alkoholu a poté jen přidáte vámi zvolené ovoce. Směs nalijete do fermentoru, nastavíte program a máte hotovo! Přejeme vám příjemnou výrobu a uvidíte sami, že poté, co ochutnáte domácí ovocné víno, nebudete už nikdy chtít žádné jiné!

Nahoru