Filetovací a vykosťovací nože

Rádi zpracováváte veškeré suroviny? Milujete ryby a maso nesmí u vás na stole chybět? Samura filetovací nože jsou nezbytným pomocníkem pro zpracovávání masa a přípravu ryb. Díky dlouhé čepeli z kvalitní oceli jsou velmi odolné a zvládnou odolat i vysokému zatížení.

Ať už jste amatér či profesionál, s filetovacím nožem Samura bude vykostění ryb a jejich filetování doslova zábavou. Kromě toho snadno zvládnete vykostit i kuře a připravit z něj skvělou roládu. S filetovacím nožem ovšem můžete stejně dobře krájet i další suroviny. ... zobrazit více

Vážený zákazníku,
bohužel nastavená pravidla filtru neumožňují zobrazení žádného produktu. Může to být také tím, že někteří dodavatelé nemají zadané parametry u výrobku uvedeny a z tohoto důvodu je filtr nedokáže zobrazit, ikdyž vaše zadání splňují. Doporučujeme ve filtru ponechat je nezbytně nutné parametry.


Produkty 1 až 9 z 9

Stejně jako další nože značky Samura patří i filetovací nože ke špičce, pokud jde o kvalitní materiály a zpracování. Jejich dlouhou životnost můžete ještě prodloužit správnou péči v podobě broušení a leštění a výhradně ručního mytí.

Vykosťovací nože

Vykosťovací nože disponují dlouhou a úzkou čepelí, která je doolná a velmi flexibilní. Čepel umožňuje dokonale oddělit maso od kostí a snadno obejít i velké klouby. Na kosti tak nezůstane ani gram masa. Vykosťovací nože Samura jsou synonymem pro dokonalou souhru mezi noži japonského a evropského typu.

Vykosťovací nůž
Nahoru