Vykosťovací nože

Rádi si maso k obědu připravujete sami? Oddělit maso od kostí, žil a kůže může být někdy pořádný oříšek. Máte-li ovšem po ruce vykosťovací nože Samura, půjde vám to levou zadní.

Při vykosťování je důležitá nejen čepel, ale i samotná rukojeť, která vás chrání před sklouznutím nože. Dlouhá a úzká čepel, která je zároveň velmi odolná a maximálně flexibilní, umožňuje dokonale oddělit maso od kostí a snadno obejít i velké klouby. Na kosti tak nezůstane ani gram masa. ... zobrazit více

Vážený zákazníku,
bohužel nastavená pravidla filtru neumožňují zobrazení žádného produktu. Může to být také tím, že někteří dodavatelé nemají zadané parametry u výrobku uvedeny a z tohoto důvodu je filtr nedokáže zobrazit, ikdyž vaše zadání splňují. Doporučujeme ve filtru ponechat je nezbytně nutné parametry.


Produkty 1 až 3 z 3

Vykosťovací nože Samura představují dokonalou souhru mezi noži japonského a evropského typu.

Za fantastickým řezným výkonem stojí dokonalá čepel, která je naostřena v úhlu 17 stupňů, což je více než u klasických japonských nožů a méně než u tradičních evropských nožů.

Vykosťovací nůž
Nahoru