Rozdíl mezi nepřilnavým povrchem Neverstick 2, Neverstick 3 a Scoville
Hlavními rozdíly mezi jednotlivými řadami jsou především v síle hliníkového základu, odolnosti materiálu vůči konkurenci a počtem nepřilnavých vrstev.
Více o srovnání jednotlivých kolekcí se dočtete ZDE.
Nepřilnavá kulatá forma Scoville Neverstick+ je ideální pro pečení lahodných a rovnoměrně upečených dortů a koláčů pro každou příležitost. Díky nové konstrukci udržuje neuvěřitelně dobře teplo a šetří energii. Neloupe se a je 100% bez PFOA. Díky technologii Neverstick+ je 6x odolnější než jiné nepřilnavé technologie.
Neverstick+ umožňuje vařit a péct bez potřeby másla nebo oleje a to bez toho, aniž by potraviny ulpěly na povrchu formy. Díky tomu můžete jíst zdravěji a mytí nádobí je snadnější. Tato nepřilnavá forma je vyrobena z hrubého kovaného hliníku, který pomáhá uchovat nádobí po delší dobu a zároveň zajišťuje, že se nezdeformuje nebo nezmění tvar vlivem intenzivního horka v troubě.
Funkce:
● Vnitřní materiál: hliník
● Vnější materiál: hliník
● Vhodné pro pečení v troubě
● Snadné čištění díky nepřilnavému povrchu
- Výška: 6,9 cm
- Průměr: 20 cm
- Hmotnost: 510 g
- Mytí: Všechny nepřilnavé povrchy nádobí jsou i přes svou odolnost náchylné k opotřebení při mytí v myčce nádobí. Čistící prostředky používané v myčkách často obsahují abrazivní látky a agresivní chemikálie nebo jejich kombinaci, které mohou mít za následek nadměrné a zrychlené opotřebení či narušení nepřilnavé vrstvy. Pro zachování dlouhodobé funkčnosti a stálosti nepřilnavé vrstvy doporučujeme pouze šetrné ruční mytí měkkou částí houbičky za použití běžných detergentů bez abraziv (tj. drsných částic způsobujících obrušování).
Z čeho a jak je vyrobena nepřilnavá vrstva Neverstick nádobí Eaziglide a Scoville?
Znáte CocaColu? Světově proslulé obalované kuře KFC? Mimořádné úspěšný bylinný likér Becherovka?
Co mají tyto produkty a značky společné? Tak jako mnoho dalších - ke kterým patří i značky nádobí od společnosti Imperial GB, Eaziglide a Scoville - mají tajný recept složení a výrobního postupu... číst celý článek