Samura: Nepostradatelný nůž pro každého kuchaře
V Kolekci Samura Kaiju Bolster vyniká díky bolster (záštita) - kovovým segmentem, který spojuje čepel a rukojet, zajišťuje hygienu a zvyšuje odolnost a životnost nože.
Nože Samura reprezentují kombinaci japonského umění výroby nožů a evropské trvanlivosti.
Samura upřednostňuje nejlepší japonskou a švédskou ocel s tvrdostí 58 - 61 HRC pro své nože.
Čepel s japonským profilem a postupným zúžením nabízí vynikající řezné vlastnosti.
Unikátnost nožů Samura spočívá v ostření v úhlu 17 °, což je kompromis mezi japonským a evropským stylem.
Rukojeti nožů Samura jsou z nejmodernějších materiálů, včetně Micarty, G10, stabilizovaného dřeva, plastu s jemným povrchem, kratonu a kompozitních materiálů.
Samura KAIJU Bolster kuchyňský nůž o délce čepele 21 cm je klíčovým nástrojem pro kuchaře na všech úrovních dovedností. Je skvělý pro přípravu bylin, zeleninových salátů nebo na zpracování zelí.
Nejen to, dokáže efektivně zpracovat i maso, cukrovinky a pečená jídla. Jedinečnost tohoto nože spočívá v tmavé čepeli zdobené vlnitým motivem. Díky speciální úpravě je čepel nože Samura Kaiju Bolster extrémně ostrá, což brání přichytávání ingrediencí na ní.
Ergonomicky tvarovaná rukojeť, vytvořená z kvalitních materiálů, nabízí dokonalou manipulaci s nástrojem. Když si Samura KAIJU Bolster kuchyňský nůž vyzkoušíte, pochopíte tajemství profesionálních kuchařů a už ho nebudete chtít odložit.
Doporučujeme ruční mytí.
Celková délka: 34,1 cm
Délka čepele: 21 cm
Hmotnost: 187 g