Odstředivky

Omega využívá zdařilý dvoufázový systém odšťavňování. Ten zaručuje vyšší výtěžnost a sušší drť. Suroviny jsou v první fázi nahrubo vylisovány a šťáva odtéká přes hrubé síto do sběrné nádoby. Zbylá drť je posouvána k jemnému sítu, kde dochází ke druhotnému odšťavnění suroviny. Šťáva získaná přístrojem je kvalitní, protože je získávána při pouhých sedmdesáti otáčkách za minutu. Šetrný způsob zpracováni surovin zaručuje, že téměř nedochází ke ztrátám vitamínů.

Odstředivé odšťavňovače (Sage) nejprve ovoce či zeleninu „nastrouhají” na diskovém struhadle a následně rozprostřou na jemné sítko. Odstředivá síla daná vysokými otáčkami separačního koše (3 až 15 tisíc otáček za minutu) odšťavní nastrouhanou vlákninu a během chvilky získáte 100% fresh juice. Výhodou odstředivých odšťavňovačů je velký plnicí otvor a rychlost zpracování ovoce a zeleniny. Nevýhodou je omezení ve výběru surovin, které na odstředivkách lze zpracovávat. Tyto elektrické odšťavňovače nejsou vhodné na zpracování bylin, listové zeleniny a bobulovin.

Mezi nabízenými odšťavňovači jsou výrobky značky Sage. Odstředivé odšťavňovače nejprve surovinu “nastrouhají” na diskovém struhadle a poté ji rozprostřou na jemné sítko. Vysoké otáčky separačního koše - přibližně 3 až 15 tisíc otáček za minutu - odšťavní odstředivou silou nastrouhanou vlákninu. Najednou zvládne zpracovat až 20 kg surovin.

Odstředivý odšťavňovač pro snadnou a rychlou přípravu čerstvých ovocných a zeleninových šťáv nebo ovocného a zeleninového pyré. Vyniká kvalitou zpracování, je možné s ním připravit zdravé ovocné či zeleninové osvěžení plné vitamínů. Široký plnící otvor umožňuje odstřeďování suroviny bez nutnosti krájení. Má pět rychlostí pro zpracování různých druhů ovoce a zeleniny. Mikrosíto z nerezu a titanem zpevněné ostří zajišťuje vysokou výtěžnost šťávy.

Nahoru