Odšťavňovač se šroubovitou hřídelí Omega

Omega využívá zdařilý dvoufázový systém odšťavňování. Ten zaručuje vyšší výtěžnost a sušší drť. Suroviny jsou v první fázi nahrubo vylisovány a šťáva odtéká přes hrubé síto do sběrné nádoby. Zbylá drť je posouvána k jemnému sítu, kde dochází ke druhotnému odšťavnění suroviny.

Šťáva získaná přístrojem je kvalitní, protože je získávána při pouhých sedmdesáti otáčkách za minutu. Šetrný způsob zpracováni surovin zaručuje, že téměř nedochází ke ztrátám vitamínů. ... zobrazit více

Vážený zákazníku,
bohužel nastavená pravidla filtru neumožňují zobrazení žádného produktu. Může to být také tím, že někteří dodavatelé nemají zadané parametry u výrobku uvedeny a z tohoto důvodu je filtr nedokáže zobrazit, ikdyž vaše zadání splňují. Doporučujeme ve filtru ponechat je nezbytně nutné parametry.


Produkty 1 až 6 z 6

S Omegou je možné zpracovávat běžné ovoce a zeleninu, ale i obilné trávy, bobuloviny nebo naťovou zeleninu. Přístroj je možné využít k přípravě několika druhů těstovin, výrobě oříškového másla nebo pomocí homogenizačního pouzdra vyrábět dětské přesnídávky, zmrzliny, sorbety a jiné zdravé pokrmy.

Nahoru