Nože plátkovací a na pečivo

Sen o dokonale rovnoměrných plátcích už nemusí být pouze snem. S plátkovacími noži Samura proměníte každou surovinu v perfektně nakrájené plátky, ať už jde o ryby, maso, sýr či klobásy.

Rovná, dlouhá a úzká čepel zaručuje maximální přesnost, která je vyžadována nejen u přípravy japonských národních jídel. Nepřekonatelnou ostrost zaručuje ta nejlepší japonská a švédská ocel a naostření v úhlu 17 stupňů, což je více než u japonských nožů a méně než u evropských nožů.

Vážený zákazníku,
bohužel nastavená pravidla filtru neumožňují zobrazení žádného produktu. Může to být také tím, že někteří dodavatelé nemají zadané parametry u výrobku uvedeny a z tohoto důvodu je filtr nedokáže zobrazit, ikdyž vaše zadání splňují. Doporučujeme ve filtru ponechat je nezbytně nutné parametry.


Produkty 1 až 24 z 24

Patříte k milovníkům orientální kuchyně? Není nic lepšího než sultánské plátkovací nože Samura s čepelí Tugri. Nože značky Samura jednoznačně patří ke špičce na trhu a jsou vyhledávané jak amatérskými, tak profesionálními kuchaři. Už víte, s čím připravíte svůj příští oběd?

Nože na chléb a pečivo

Povedlo se vám upéct naprosto dokonalý chléb s křupavou kůrčičkou? A teď už se jenom zakousnout… abyste si mohli vychutnat perfektně ukrojený plátek chleba, vezměte si na pomoc odborníka na slovo vzatého. Řeč je o Samura noži na chléb.

Jeho vlnité ostří tvoří mnoho malých, zato velmi ostrých zubů. Díky nim si nůž skvěle poradí s tvrdým pečivem i právě upečeným a nadýchaným koláčem. Značka Samura má ovšem v nabídce i speciality v podobě oboustranných nožů na chléb.

Zatímco jednou stranou krájíte pečivo, druhou stranou ostří můžete zpracovat například mražené potraviny či kosti. Vždy však mějte na paměti, že každý nůž má svůj účel a k tomu by měl být používán. Jen tak vám může dobře sloužit mnoho a mnoho let.

Plátkovací nůž
Nahoru