Kvalitní odšťavňovač citrusů na výrobu šťáv pro zdravý život

Odšťavňovač by měl být součástí každé rodiny. Čerstvé šťávy, především z citrusů, jsou bohatým zdrojem vitamínů, minerálů a vlákniny. Tvoří důležitý podíl jídelníčku, především u dětí, který potřebují větší přísun látek podporujících jejich imunitu. Abyste si však doma mohli dělat skutečně kvalitní šťávy v potřebném množství, potřebujete kvalitní přístroj.

Ne vždy je však snadné vybrat si ten správný a navíc kvalitní odšťavňovač. Z tohoto důvodu se naše firma zaměřila na prodej a poradenství v této oblasti a nabízí svým zákazníkům výrobky nejvyšší kvality. Můžete si samozřejmě dokoupit také velké množství doplňkového příslušenství, jako jsou kartáče, síta, nože pro čištění, speciální pouzdra na zmrzlinu, různé nádoby a nástavce.

Druhy odšťavňovačů

Pro své zákazníky jsme připravili několik typů odšťavňovačů, v nabídce naleznete přístroje odstředivé, šnekové, dvouhřídelové a také tlakové lisy. Název každého z nich se odvíjí od způsobu, jakým oddělí šťávu od vlákniny. Kromě populárních elektrických, které jsou rychle a snadno ovladatelné, nabízíme také tradiční ruční odšťavňovače, které potěší zejména cestovatele, jsou totiž snadno přenosné. Výsledkem jsou svěží šťávy, které díky vysokému podílu přirozeného cukru, vlákniny, potřebným vitamínům, minerálům a živinám, představuje pochoutku, která zasytí, je zdravá a navíc lahodná!

Mechanické odšťavňovače

Mechanické, neboli ruční odšťavňovače budou díky malým rozměrům společníkem na Vaší každé cestě. Pomocí nich připravíme menší množství šťávy, kvalita ovšem zůstává naprosto stejná. Jsou zkonstruovány podobným způsobem jako elektrické šnekové odšťavňovače, proto si hravě poradí i s běžným ovocem a zeleninou. Převážně jsou používány k získávání šťávy z bylin a drobné listové zeleniny.

Odstředivé odšťavňovače

Tento typ odšťavňovačů nejdříve nastrouhá ovoce a zeleninu na diskovém struhadle a poté nastrouhanou hmotu rozprostře na jemné sítko. Odstředivá síla vytvořená vysokými otáčkami separačního aparátu odšťavní nastrouhanou vlákninu a během chvilky získáte lahodný džus. Výhodou odstředivých odšťavňovačů je velký plnicí otvor a rychlost zpracování ovoce a zeleniny.

Dvouhřídelové odšťavňovače

Dvouhřídelové odšťavňovače získávají 100% šťávy vylisováním vybraných surovin mezi dvěma ozubenými válečky. Tímto typem zpracování vzniká minimální teplo, které nezabrání vypaření enzymů a vitamínů. Navíc umí díky doplňkovému příslušenství vyrábět těstoviny a rovněž homogenizované potraviny.

Kategorie blogu
Nahoru