Křupavé bagety

Příprava křupavých domácích baget s kuchyňským robotem Ankarsrum.  Jejich zlatavá kůrka a měkká vnitřní textura uspokojí i ty nejnáročnější chutě. Příprava těchto baget doma umožňuje využít čerstvé suroviny a přizpůsobit recept podle vlastních preferencí, což přináší neporovnatelnou chuť a vůni. Není nic lepšího než si vychutnat čerstvě upečenou bagetu...

Domácí bageta, jak na ni?

Na přípravu 4 kusů baget budete potřebovat:

  • 500 ml vody
  • 2 a 1/4 lžičky sušeného aktivního droždí nebo 25 g čerstvých kvasnic
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 polévková lžíce soli
  • 5 1/2 šálků mouky

Postup naleznete níže ve video receptu nebo v originální knize receptů Ankarsrum, která je součástí balení tohoto multifunkčního kuchyňského robotu.

Kuchyňský robot Ankarsrum pro přípravu domácích baget

Doporučené produkty

Kategorie blogu
Nahoru